Osallistu arvontaan ja voit voittaa 100 euron lahjakortin motonettiin!

Tietosi
tietosuojaselosteen

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä: Saka Finland Oy, Portinkaarre 3, 90410 Oulu

2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran. Saka Finland Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

3. Arvontaan osallistumisaika on 19.-26.3.2022. Arvonta suoritetaan 28.3.2022.

4. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa häneen yhteyttä puhelimitse/sähköpostilla markkinointitarkoituksissa.

5. Arvonnan palkinto on 100 €:n arvoinen Motonetin lahjakortti.

6. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.

7. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen rahaan.

8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta Saka Finland Oy:n omissa medioissa: www-sivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Saka Finland Oy:llä on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Saka Finland Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

9. Nämä säännöt koskevat kaikkia arvontaan osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.