Uutiset – 19.03.2020

Asioi turvallisesti Suomen Autokaupassa

Asioi turvallisesti Suomen Autokaupassa

Sakan ohjeistus koronaviruksen (COVID-19) varalle

Suomen Autokauppa Saka on varautunut ja ryhtynyt omalta osaltaan ennaltaehkäiseviin toimiin Suomessa ja maailmalla leviävän koronaviruksen (COVID-19) takia. Autokauppa kaikissa myymälöissämme ja verkossa jatkuu normaaliin tapaan, mutta koska asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita, olemme laatineet ohjeistuksen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

1. Suosimme autokauppaa etänä
Meiltä voit ostaa auton turvallisesti ja vaivattomasti etänä, ja me toimitamme auton kotiovellesi. Kun löydät sinua kiinnostavan auton valikoimastamme, ota yhteyttä myyjään tai jätä yhteydenottopyyntö. Myyjä esittelee sinulle puhelimitse auton tiedot ja kunnon. Sovitte myös mahdollisesta vaihtoautosta ja rahoituksesta tai välirahasta, jonka jälkeen auto toimitetaan veloituksetta kotiovellesi. Lue lisää kotiintoimituspalvelustamme.

2. Panostamme hygieniaan
Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme kiinnittämään erityishuomiota käsihygieniaan sekä myymälöissä että autojen kotiintoimituksissa. Emme kättele ja puhdistamme kotiintoimitettujen autojen kriittiset pinnat ennen auton luovutusta. Pidämme myymälöissä riittävän etäisyyden asiakkaisiin ja muihin henkilökunnan jäseniin. Noudatamme myös aivastamis- ja yskimishygienian ohjeistuksia. Teethän sinäkin niin.

3. Pysytään kotona matalalla kynnyksellä
Henkilökuntamme pysyy kotona matalalla kynnyksellä, jos heillä on vähäisiäkin oireita. Toivomme samaa myös asiakkailtamme ja siksi suosimme nyt autokauppaa verkossa ja etänä.

4. Henkilökunnalle on annettu toimintaohjeet
Henkilökunnallemme on annettu toimintaohjeet tilanteisiin, joissa on syytä epäillä koronatartuntaa. Ohjeet on laadittu yhteistyössä työterveyshuollon kanssa.

5. Emme järjestä yleisötilaisuuksia
Vallitsevassa tilanteessa emme järjestä myymälöissämme tai muissa tiloissamme suuria yleisötilaisuuksia. Myymälöihin tulevia asiakkaita palvelemme toki hyvin edellä mainitut ohjeistukset huomioiden.

Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja viranomaisten tiedotusta. Päivitämme tätä ohjeistusta tarpeen mukaan.

Vallitsevassa tilanteessakin me Sakalla palvelemme kaikkia hyvin ja teemme parhaamme, että auton ostaminen olisi sinulle huoletonta, vaivatonta ja turvallista.