Uutiset – 09.01.2023

Autoilun kuluja voi pienentää vaihtamalla uudempaan. Lue miten!

Autoilun kuluja voi pienentää vaihtamalla uudempaan. Lue miten!

Autoilun kustannukset puhuttavat tasaisin väliajoin. Muiden kustannusten kasvu on saanut monet miettimään, miten autoilusta voisi säästää. Vaihtamalla pienempään ja vähemmän kuluttavaan autoon käyttökulut polttoainekustannuksineen ja veroineen pienenevät nopeasti. 

Koostimme kohtia, joiden avulla voit säästää merkittäviäkin summia, kun vaihdat autosi meillä!

 

Rahoituksen kiinteä kuukausierä tuo turvaa.

Uuden autosi rahoitus on meiltä hankittuna aina valmiiksi kilpailutettu. Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon, sillä kilpailutamme usean pankin rahoituksen samalla kertaa. Kauppahetkellä sovittu kuukausierä on nimittäin kiinteä – se ei muutu, vaikka maailma muuttuisi.

Auton sivulta löytyvällä rahoituslaskurilla voit kokeilla, millaisella kuukausierällä auton voisit maksaa. Myyjiltämme saat kuitenkin ajantasaisimman tiedon ja tarkat laskelmat!

 

Valmiiksi kilpailutettu vakuutuksemme on aina sopiva autollesi.

Vaihtamalla autoa vakuutuskin tulee tarkastettua. Usein vaihtamalla auton turvallisempaan ja uudempaan, voivat vakuutusmaksut pienentyä, varsinkin kun kilpailutamme ne sinulle valmiiksi.

Hankkimalla SakaKaskon auton oston yhteydessä asiakkaamme säästävät jopa satoja euroja vuodessa! Myyjämme varmistavat hinnat autokohtaisesti kanssasi oston aikana.

 

Moottorivalon syttymistä ei tarvitse säikähtää, jos sinulla on SakaVarma.

Käytetty auto on aina käytetty auto – siihen voi ilmaantua vikoja, vaikka valikoimamme autot tarkastetaan sisäänostohetkellä.

Ostaessasi auton meiltä, voit hankkia autollesi SakaVarma-lisäturvan, joka kattaa mahdolliset yllättävät huolto- ja korjauskulut, mitkä eivät sisälly virhevastuun piiriin. SakaVarman laajuus vaihtelee valitsemasi auton iän ja kilometrien mukaan, joten muista kysyä siitä myyjältä, kun olet vaihtamassa autoa!

 

Vaihtamalla autoa voit siis säästää helposti satasia vuodessa!

Sanonta siitä, että auton ostaminen on aina taloudellinen katastrofi ei siis pidä paikkansa! Sakan lähes 4 000 auton valikoimasta löydät varmasti itsellesi ja kustannuksillesi sopivan vaihtoehdon, jolla voit huristella huoletta!