Uutiset – 08.02.2021

Saka palkkasi tammikuussa ennätysmäärän uusia myyjiä

Saka palkkasi tammikuussa ennätysmäärän uusia myyjiä

Suomen Autokauppa Oy Sakan vuosi 2021 on alkanut vahvan kasvun merkeissä. Tammikuussa Saka palkkasi ennätykselliset 24 uutta automyyjää.

Saka on Suomen voimakkaimmin kasvava autokauppa, joka palvelee hyvin kaikkia. Henkilökuntamme tekee kaikkensa, jotta auton ostaminen olisi Sakan asiakkaille helppoa ja vaivatonta niin verkossa, puhelimitse kuin myymälöissä.

Kuluneen tammikuun aikana Saka palkkasi 24 uutta myyjää toteuttamaan paremman palvelun lupausta koko ajan kasvavalle asiakaskunnalle. Rekrytointien määrä on yrityksen kuukausikohtainen ennätys.

“Vuosi 2021 on alkanut siitä mihin 2020 jäätiin: voimakkaalla kasvu-uralla. Olemme asettaneet tälle vuodelle kovat tavoitteet ja niihin liittyy myös jatkuva tarve myyntitiimien kehittämiselle ympäri Suomen. Lisävoimaa myyntiin on tarvittu heti vuoden alusta alkaen”, Suomen Autokauppa Oy Sakan toimitusjohtaja Eero Poukkula sanoo.

Tammikuun rekrytoinnit kohdistuivat yli 10 paikkakunnalle. Eniten uusia myyjiä palkattiin pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle, mutta myös esimerkiksi Ouluun, Tampereelle ja Vaasaan.

Tällä hetkellä Saka hakee automyyjiä Jyväskylään, Pirkanmaalle ja Raisioon, automyynnin assistenttia Jyväskylään sekä jälkimarkkinoinnin koordinaattoria pääkaupunkiseudulle. Katso avoimet paikat rekrytointi-sivultamme.

    Hakuehdoillasi ei löytynyt tällä hetkellä yhtään ajoneuvoa.