Vaihtoautot – 17.03.2021

Tee autokaupat turvallisesti Sakalla

Tee autokaupat turvallisesti Sakalla

Meille Sakalla asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Haluamme taata kaikille turvallisen asioinnin parhaalla mahdollisella tavalla sekä autoliikkeissämme että auton kotiintoimitustilanteissa.

Olemme noudattaneet viime keväästä asti ohjeistusta koronaviruksen varalle. Olemme seuranneet ja seuraamme edelleen aktiivisesti viranomaisten toimintaohjeita, toimimme niiden mukaisesti ja päivitämme toimintatapojamme tarpeen mukaan.

Vallitsevassa tilanteessa palvelemme edelleen hyvin kaikkia asiakkaita, mutta pidämme myymälöissä riittävän etäisyyden – asiakkaisiin ja muihin henkilökunnan jäseniin. Kiinnitämme erityishuomiota hygieniaan sekä myymälöissä että autojen kotiintoimituksissa. Emme kättele ja puhdistamme autojen kriittiset pinnat.

Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuutta lisäämään olemme asentaneet kaikkien myymälöidemme asiointipisteisiin turvapleksit. Niillä pyrimme takaamaan autokauppojen teon turvallisesti kasvotusten. Asiakaspalvelutilanteissa henkilökuntamme käyttää kasvomaskia ja suosittelemme, että sinäkin käytät.

Korona-aikana olemme kehittäneet voimakkaasti turvallisia etäostamisen palveluita. Osoitteesta saka.fi löydät kattavan vaihtoautovalikoimamme ja voit ottaa yhteyttä automyyjiimme puhelimitse, chat-palvelulla, WhatsAppilla tai yhteydenottolomakkeella. Autoesittely hoituu joko puhelimitse tai videopuhelulla. Ja auton toimitamme veloituksetta kotiovellesi mihin tahansa Suomessa.

Me Sakalla teemme kaikkemme, että vaihtoauton ostaminen olisi sinulle huoletonta, vaivatonta ja turvallista.