Auton myynti liikkeeseen – nopeasti ja helposti

 

Auton myynti Sakalle on helppoa ja vaivatonta, kun haluat myydä autosi nopeasti. Ostamme jatkuvasti pääosin uudempia autoja kuin 2010 ja alle 225 000 km ajettuja autoja myytäväksi autoliikkeisiimme!

Voit unohtaa vaivalloiset paperityöt, sillä hoidamme kaikki kauppaan liittyvät toimenpiteet, kuten vakuutusten katkaisun, auton rekisteröinnin ja kauppakirjat.

Kun haluat muuttaa autosi rahaksi, saat rahat tilillesi nopeasti ja vaivattomasti. Jos haluat vaihtaa autosi toiseen, kalliimpaan tai edullisempaan, sekin onnistuu helposti. Jos nykyinen autosi on ostettu osamaksulla, lunastamme mahdollisen loppuvelan puolestasi.

Kun myyt autosi Sakalle, sinun ei myöskään tarvitse laatia auton myynti-ilmoituksia nettiin, ottaa valokuvia tai sopia tapaamisia ostajakandidaattien kanssa. Saat myös paremman hinnan tarjoamalla autoa suoraan meille, verrattuna erilaisiin huutokauppa-alustoihin. Riittää, kun otat meihin yhteyttä ja kerrot autosi tiedot. Ammattitaitoiset ostajamme hoitavat loput – helpompaa auton myyminen ei voi olla!

Helppo tapa myydä auto

  • kuva tietokoneesta Kerro Sakan Ostetaan autoja -lomakkeella auton rekisterinumero, yhteystietosi ja auton mittarilukema. Halutessasi voit kertoa auton tiedoista ja historiasta tarkemmin, mikä auttaa ostajiamme antamaan parhaan tarjouksen juuri sinun autostasi.
  • iloinen kuva vilkuttavasta ostajasta Ostajamme ottaa sinuun yhteyttä tarjouksen kera.
  • kuva avaimista Sopimukset hoidetaan sähköisesti, jonka jälkeen voit tuoda auton lähimpään Saka-myymälään. Tarvittaessa voimme hakea auton kotoasi.
myy autosi bannerin kuva

Myy autosi tai tarjoa vaihdossa

Nopeasti ja vaivattomasti. Aloita tästä!