Saka – Asiakaskokemuksia

Me saimme mieheni kanssa sellaista palvelua Sakalla, ettei autokauppias voisi parempaa palvelua antaa.

Ostimme Sakan Lappeenrannan myymälästä Subaru Outbackin kesällä. Meitä kiinnostavan auton löytymisen lisäksi päädyimme autokaupoille Sakaan, koska Sakalla palvelua tuli heti ja miellyttävän oloiselta myyjältä. Aina ei ole autoliikkeissä saanut hyvää palvelua. Outbackissa oli muutama tuhat kilometriä valmistajan suosittelemaan jakopäähihnan remonttiin, jonka teetimme kauppojen yhteydessä ja ostimme 20 000 kilometrin SakaVarma-lisäturvan.

Noin kuukausi kauppojen jälkeen lähdimme asuntovaunun kanssa kesäreissullemme Suomussalmen Hossaa kohti. Tuolla matkalla uuteen autoomme tuli vikaa, mutta SakaVarma ja Joona, joka meille Sakalla auton myi, palveli meitä siinäkin tilanteessa niin hyvin, että saimme lopulta tehtyä kesäreissumme suunnitellusti ja reissusta tuli oikein mukava.

Kertakaikkisen upeasta palvelusta halusimme kiittää Joonaa, joten veimme hänelle kiitokseksi kuksan ja kakkua. Kaikille olemme kyllä kehuneet saamaamme palvelua.

Birgitta Peuhkuri-Hokkanen, Lappeenranta

"

Asiointi liikkeessä oli aina helppoa ja palvelu ystävällistä. Meitä ehti palvella ensimmäisen koeajon ja kauppojen välillä kolme myyjää ja jokaisen kanssa asiointi oli tehokasta ja mukavaa. Kaikkiaan erittäin mukava kokemus, suosittelemme liikettä varmasti jatkossa!

"

Kaupanteko oli helppo ja vaivatonta, asiat sujuivat ongelmitta. Vaikka vaihdokin kanssa ilmeni ongelmia päästiin silti helposti molempia tyydyttävään ratkaisuun. Myyjän kanssa asiointi oli helppoa ja rentoa mikä loi mukavan ilmapiirin tuleville kaupoille.

"

Aivan loistavaa asiakaspalvelua. Asiaamme tartuttiin ja sitä lähdettiin viemään eteenpäin sujuvasti.

"

Ammattitaitoista ja erittäin ystävällistä palvelua. Myyjä oli innostunut ja ahkera.

"

Myyjä otti nopeasti tarjouspyynnön jättämisen jälkeen yhteyttä. Myyjä oli asiantunteva, palvelualtis ja selvitti asiat hyvin ja asiallisesti, vaikka auto oli eri liikkeessä kuin myyjä. Erinomainen palvelu!

"

Auto toimitettiin Porvoosta Lappeenrantaan ensimmäistä käyntiä seuraavana päivänä koeajoon. Kiitos Joona Tiainen hienosti hoidetusta kaupasta.

"

Minulle uusi tapa hoitaa autoasioitani, virkistävää. Hienoa huomata miten käytännössä hyödynnetään sähköistä asiointia. Asiaskaspalvelu Joonaksella ensiluokkaista, hoitaa asiat loppuun asti. Kiitos!

"

Löytyi auto, jollaista haettiin. Myyjä hoiti kaupan todella ripeästi ja asiantuntevasti, vaikka työaika venyi lauantaina reilusti yli kaupan aukioloajan.

"

Nuorella myyjällä erittäin hieno asenne. Mielestäni teki kaikkensa autokaupan onnistumiseen.

"

Palvelu ystävällistä ja täsmällistä. Oikein leppoisa tunnelma tehdä kauppaa.

"

Kiitos erittäin suoraviivaisesta kaupankäynnistä, jossa oli selkeä tavoite löytää kumpaakin osapuolta miellyttävä ratkaisu.

"

Myyjä oli todella asiallinen ja erittäin onnistunut kokemus. Varmasti jatkossa mietimme myös auton hankintaa teidän kautta. Kiitos Herra Iltaselle!

"

Hyvä asenne naispuoliseen asiakkaaseen.

"

Asiallisesti hoidettu ja ruotsiksi.

"

Ystävällinen, aktiivinen ja kärsivällinen myyntitapahtuma, ei kuitenkaan asiakasta painostava.

"

Automyyjän asiallinen suhtautuminen epäkohtiin jotka huomasin koeajossa ja niiden korjaaminen.

"

He understood my needs and worked with what we had.

"

Homma hoitui kuin 20 vuoden kokemuksella.