Saka – Asiakaskokemuksia

Me saimme mieheni kanssa sellaista palvelua Sakalla, ettei autokauppias voisi parempaa palvelua antaa.

Ostimme Sakan Lappeenrannan myymälästä Subaru Outbackin kesällä. Meitä kiinnostavan auton löytymisen lisäksi päädyimme autokaupoille Sakaan, koska Sakalla palvelua tuli heti ja miellyttävän oloiselta myyjältä. Aina ei ole autoliikkeissä saanut hyvää palvelua. Outbackissa oli muutama tuhat kilometriä valmistajan suosittelemaan jakopäähihnan remonttiin, jonka teetimme kauppojen yhteydessä ja ostimme 20 000 kilometrin SakaVarma-lisäturvan.

Noin kuukausi kauppojen jälkeen lähdimme asuntovaunun kanssa kesäreissullemme Suomussalmen Hossaa kohti. Tuolla matkalla uuteen autoomme tuli vikaa, mutta SakaVarma ja Joona, joka meille Sakalla auton myi, palveli meitä siinäkin tilanteessa niin hyvin, että saimme lopulta tehtyä kesäreissumme suunnitellusti ja reissusta tuli oikein mukava.

Kertakaikkisen upeasta palvelusta halusimme kiittää Joonaa, joten veimme hänelle kiitokseksi kuksan ja kakkua. Kaikille olemme kyllä kehuneet saamaamme palvelua.

Birgitta Peuhkuri-Hokkanen, Lappeenranta

"

Erittäin aktiivista ja asiakaslähtöistä palvelua. Vahva suositus! Kaikki hoitui etänä todella sujuvasti ja vaikka emme koskaan kasvokkain kohdanneetkaan, tekemisestä välittyi koko ajan tunne juuri minun autoilutarpeeni ratkaisemisesta.

"

Erittäin mukava asioida mukavan myyjän kanssa. Ulkoilutti jopa meidän koiran, että voitiin rauhassa keskittyä koeajolle ja kaupat tuli!

"

Kaupat sujuivat helposti kesken työpäivän whatsapin välityksellä. Myyjä esittele auton,minä omani. Sen jälkeen käytiin hinta neuvottelut puolin ja toisin. Kaupat lyötiin lukkoon saman päivän aikana,kuin myös auto saapui koti pihaan vielä samana iltana. Vahva suositus

"

Kiitos mahtavan hyvästä asiakaspalvelusta. Ystävällinen osaava asiallinen myyjä, varmasti suosittelen tätä Espoon toimipistettä. Samalla käynnillä 2 tyytyväistä ostajaa, molemmat sai sellaisen auton kun halusi. Lämmin kiitos myyjälle.

"

Erittäin hyvää palvelua ja kärsivällisyyttä, asiakkaan toiveita kuunnellen!

"

Very nice to meet, accompanied by the purchase of the car. Very happy with the SAKA car dealership!

"

Asiallista, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Todella hyvä mieli jäi koko prosessista, auton etsimisestä kaupan tekoon!

"

Auto oli juuri siinä kunnossa kun ilmoituksessa, videoesittelyssä ja puhelimessa kerrottiin. Kaupat hoitui nopeasti ja helposti. Täydet pisteet Sakalle.

"

The sales person dealt with us in professional manner. He was aware of car details. We went for test drive and made a deal at the same time. The sales person was able to communicate and deal with us in English. He stayed well after 18:00 when we were making the deal and I did not see any hurry from his side. Digitally signing the deal at Saka is also very convenient. Interest rate could have been better though. Overall, I highly recommend their services.

"

Sakalla oli todella nopea reagointi kyselyyn keskellä pyhäpäivää, ja tuli heti toimintaohjeet miten auton saa varattua itselleen. Auto toimitettiin seuraavana arkipäivänä kotipaikkakunnalleni koeajoa varten. Palvelu oli ystävällistä, kohteliasta, ripeää, ja kaikinpuolin toimivaa. Kaikki "turhat" paperityöt tehtiin hetkessä puolestani, itse tarvi lähinnä ihastella tulevaa ajokkia kahvikupin äärellä. Suosittelisin Sakaa ihan kaikille!

"

Vastattiin nopeasti kyselyyn ja vaihtotarjous oli asiallinen sekä auto toimitettiin jo seuraavaksi päiväksi kotipaikkakunnalle koeajoon. Autokin oli juuri sitä mitä puhuttiin. Ostin mielelläni!

"

Helposti ja luontevasti tehdyt autokaupat🙏

"

Alunperin katsomani auto ei ollut ihan sitä mitä halusin, mutta erittäin asiallinen ja osaava myyjä haki minulle järjestelmästä sellaisen. Parin päivän päästä kävin katsomassa auton ja totesin sen juuri sellaiseksi kuin se minulle kuvailtiin, jopa parempi. Kaupat syntyi todella helposti kun sekä myyjä, että asiakas puhuivat samaa kieltä. Suosittelen leveän hymyn kera!

"

En olisi aiemmin uskonu että auto kauppojen teko olisi mukavaa, huoletonta ja turvallista! Uskalsi myös kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Sakasta olen saanut aiemmin kuvan, että myynti autoista pidetään huolta ja se piti paikkaansa! Myyjä myös piti huolen että asiakkaan mielipide kaupoista kuultiin. Suosittelen erittäin lämpimästi ostaa auto Sakalta!

"

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Hienosti huomioitu myös naisasiakas 🤩

"

Nopea hieno palvelu, ei voi auton hankinta olla enää helpompaa, ja auto oli sellainen kuin myyjä lupasi!