Saka – Elämäsi parhaita valintoja

Elämä on valintoja. Toiset niistä ovat pienempiä, toiset suurempia ja kauaskantoisempia, kuten vaikkapa auton hankinta. Mitä merkittävämpi valintatilanne on, sitä epävarmempia valinnan edessä olemme. Ja myös sen jälkeen – tuliko tehtyä varmasti oikea päätös?

Sakalla sinun ei tarvitse arpoa ja kokea epävarmuutta. Me teemme kaikkemme, että auton valinta on sinulle helppoa ja voit olla valinnastasi varma. Laajaan 4 000 auton valikoimaamme kelpuutetaan vain markkinoiden halutuimpia ja hintaluokkansa parhaiten varusteltuja autoja. Olemme tehneet puolestasi valintoja, jotta sinä pääset valitsemaan vain hyvistä vaihtoehdoista.

Automyyjiemme tehtävänä on löytää juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi parhaiten sopiva auto. Tehdä unelmastasi totta – intohimolla, asiantuntemuksella ja ennen kaikkea sinulle mahdollisimman vaivattomasti.

Eikä palvelu lopu perävalojen poistuessa pihasta vaan huolehdimme, että antamamme lupaukset pitävät ja olet autoosi tyytyväinen. Niin tyytyväinen, että voit todeta auton hankinnan Sakalta olleen elämäsi parhaita valintoja.

Ja kun seuraavan kerran olet vaihtamassa autoa, edessäsi on yksi valinta vähemmän.

Saka Finland Oy on vuonna 2015 perustettu Suomen voimakkaimmin kasvava autokauppa. Teemme auton ostosta sinulle helppoa verkossa ja 24 autoliikkeessämme ympäri Suomea.

Myymme vuosittain yli 33 000 autoa. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 512 miljoonaa euroa.