Skoda  Octavia -  Vaihtoautot

Löytyy 68 autoa

  • Auto jopa ilman käsirahaa!
  • Auto jopa ilman käsirahaa!

Käytetyt Skoda Octavia -autot

Skoda Octavia on tsekkiläisen Skodan vuodesta 1996 tuotannossa ollut keskiluokan automalli. Octavia on saatavilla liftback-tyylisenä sedanina tai farmarina. Liftbackissa auton takalasi nousee takakontin mukana, joten lastausaukko ja takatilat ovat tavallista sedania suuremmat. Octavia jakaa rakenteensa konsernin sisarmallien Volkswagen Golfin sekä Audi A3:n kanssa.

Neljänteen sukupolveen ehtinyt Skoda Octavia on ollut suomalaisten suosikkiautoja toisesta sukupolvesta alkaen, joka esiteltiin 2004. Skoda Octavia keikkuu edelleen myydyimpien autojen listalla ja uusimman sukupolven ladattavat hybridit ovat varmasti olleet edistämässä jatkuvaa suosiota. 

Houkuttelevasti hinnoiteltu ja verrattain hyvin varusteltuna Skoda Octavia on kokonaisuudessaan järkevä paketti moottorivaihtoehtojensa ja lisävarusteidensa puolesta. Skodan polttoaineluukun takaa löytyy muuten jäärapa!

Skoda Octavian moottorivaihtoehdot

Skoda Octaviaa on ollut ensimmäisestä sukupolvesta asti myös sporttisempana RS-mallina, joka on saatavilla dieselinä ja bensana. Skoda Octaviaa saa myös nelivetoisena mallina, sekä maastoajoon tyyliteltynä Scout-mallina. Neljännen sukupolven myötä Skoda Octaviaa on saanut myös ladattavana hybridinä, jolloin mallimerkintänä on Skoda Octavia iV. Ladattavat hybridit ovat aina etuvetoisia.

Skoda Octavia on erinomainen valinta huokeaa, mutta laadukkaasti valmistettua ja suunniteltua autoa etsivälle. Se tarjoaa monipuolisia tilavaihtoehtoja sedan- tai farmarimallin muunneltavuuden myötä. Jos tilat tuntuvat liian pieniltä, Skoda Octaviasta suurempi malli on Skoda Superb

Skoda Octavian kanssa samassa kokoluokassa on mm. Audi A4 ja Volkswagen Golf Variant. Katumaasturimallia pohtivan valinta samasta kokoluokasta Skoda Octavian kanssa on Skoda Karoq.

Tutustu valikoimaamme ja löydä sinulle sopiva Skoda Superb!