Autojen vertailu

Etkö ole vielä ihan varma, minkä auton valitset?

Me Sakalla haluamme että auton valinta on sinulle vaivatonta. Valintaa helpottaaksemme teimme sinulle vertailusivun, jolle voit poimia jopa kolme sinulle sopivaa autoa rinnakkain vertailtavaksi. Näet helposti yhdellä silmäyksellä, miten ne eroavat toisistaan ja löytyvätkö autoista sinulle tärkeät varusteet.

Ja jos vertailun jälkeen sinulla on edelleen useampi sopiva vaihtoehto, voit lähettää niistä kerralla yhden tarjouspyynnön, jotta saat kerralla kaikki lopulliset vaihtoehdot eteesi! 

Voit lisätä vertailusivustolle autoja painamalla joko yhteydenottopainikkeiden lomasta löytyvää "vertaa"-painiketta, tai itse autosivulta löytyvää painiketta. Vertailusivustolle pääset sen jälkeen ruudullesi ilmestyvällä uudella ikonilla. Mobiiliversiossa uusi painike ilmestyy alaosaan ja tietokoneella käytettäessä ruudun oikeaan reunaan. Mobiililaitteella käytettäessä vertailuun mahtuu kolme autoa, jos käännät laitteen vaakatasoon.

Ei yhtään autoa vertailtavana

Löydä paras vaihtoehto itsellesi vertailemalla autoja. Voit lisätä autohausta jopa kolme autoa vertailtavaksi samanaikaisesti.

Siirry autohakuun