Uutiset – 14.04.2020

Auton vaihto on järkevää juuri nyt

Auton vaihto on järkevää juuri nyt

Tiesitkö, että uuden auton kuukausilyhennykset voivat olla pienemmät kuin nykyisen autosi kk-erät? Esimerkiksi tästä syystä nyt on hyvä aika vaihtaa autoa ja pienentää samalla autoon liittyviä kuluja sekä riskejä.

Sakalta voit hankkia auton edullisella, valmiiksi kilpailutetulla rahoituksella – jopa ilman käsirahaa. Kun hankit auton osamaksulla, kuukausierä ja rahoitusaika sovitaan sinulle sopivaksi. Monessa tapauksessa Saka-rahoituksella hankitun auton kuukausierä voi olla pienempi kuin nykyisen autosi kuukausierä – vaikka saat allesi uudemman menopelin. Lisäksi voit tarvittaessa määrittää Saka-rahoituksen lyhennysten alkamisajankohdan 2–3 kuukauden päähän.

Kun vaihdat autosi uudempaan, riski yllättävistä vioista ja korjauskustannuksista pienenee. Sakalta ostettuihin autoihin saat halutessasi myös SakaVarma-lisäturvan, joka kattaa korjauskustannukset, jos meiltä ostamasi auto yllättäen rikkoontuu.

Uudemmalla autolla ajaessa kustannussäästöjä tulee luonnollisesti myös pienemmän
kulutuksen myötä.

Vakuutuskuluissa säästät, kun otat uuteen autoosi SakaKasko-vakuutuksen. Silloin säästät kaskosta –15% normaalihintoihin verrattuna ja saat lisäksi vakuutuksestasi S-Bonukset.

Auton vaihtamisen hyödyt:

  • Pienemmät kulut
  • Pienemmät riskit
  • Pienemmät päästöt
  • Pienempi kulutus
  • Edullisempi vakuutus

Löydä nyt uusi autosi yli 2500 auton valikoimastamme.