Uutiset – 08.05.2020

“Lite bättre” – Curt Lindström tähdittää Sakan mainontaa

“Lite bättre” – Curt Lindström tähdittää Sakan mainontaa

Suomen jääkiekkoleijonat ensimmäiseen MM-kultaan johdattanut Curt Lindström tähdittää Suomen Autokauppa Sakan koko vuoden jatkuvaa Lite Bättre -kampanjaa.

Kampanjan startti oli alunperin ajoitettu tämän vuoden jääkiekon MM-kisoihin, jotka koronavirus perui. Saka ei kuitenkaan halunnut antautua koronalle vaan kampanja haluttiin toteuttaa, sillä tärkeintä on sen viesti – paitsi urheilussa, myös arjessa.

– Curren motto on aina ajankohtainen. Kokemuksen autokaupasta pitää olla lite bättre ja asiakkaiden pitää saada kohtuuhinnalla auto, joka on lite bättre, muotoilee Sakan toimitusjohtaja Eero Poukkula.

– Samalla asenteella suomalaiset päihittävät koronankin. Yhteinen tavoite saavutetaan kyllä, kun sen eteen ollaan valmiit tekemään asioita yhdessä ja vielä vähän paremmin, Poukkula jatkaa.

Sakaa ja Curt Lindströmiä yhdistää myös se, että molemmat ovat tuoneet suomalaisille hyvää Ruotsista. “Curre” ensimmäisen, monella tapaa merkityksellisen, jääkiekon MM-kullan, Saka laadukkaita ja hyvin varusteltuja, suomalaisten autokantaa kohentavia vaihtoautoja.

Curt Lindstömin ohella Lite Bättre -spotteja tähdittää spiikkaajan toimiva Antero Mertaranta.