Rekry – 14.05.2020

Saka palkkaa sata uutta myyjää

Saka palkkaa sata uutta myyjää

Suomen Autokauppa Oy Saka palkkaa sata uutta automyyjää. Tekijöitä haetaan nykyisiin myymälöihin eri puolille Suomea sekä pian avattaviin uusiin liikkeisiin. Tavoitteena on taata parempi palvelukokemus kaikille asiakkaille niin myymälöissä kuin verkossa.

Autokaupan yleistä trendiä vastaan uiva Saka vauhdittaa voimakasta kasvuaan rekrytoimalla sata uutta myyjää. Käytettyjen autojen kauppa käy Sakalla niin vilkkaana, että myyjiä tarvitaan välittömästi jokaiseen 19 nykyiseen myymälään. Lisäksi palkataan henkilökuntaa pian Vaasaan ja Järvenpäähän avattaviin uusiin toimipisteisiin.

– Kauppa on käynyt alkuvuoden aikana erittäin hyvin, myös näinä koronakuukausina. Esimerkiksi huhtikuussa myimme autoja noin 15 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Olemme panostaneet jo pitkään siihen, että meiltä saa parempaa palvelua – Lite Bättre, kuten tuoreessa mainoskampanjassamme sanotaan. Tällä rekryllä haluamme varmistaa asiakaslupauksemme toteutumisen kaikissa myymälöissämme myös volyymin kasvaessa, Sakan toimitusjohtaja Eero Poukkula kertoo.

– Auton ostamisen täytyy olla mahdollisimman helppoa. Siksi olemme perinteisen lattiamyynnin lisäksi kehittäneet vahvasti etämyynnin palveluita, kuten chat-ostamista, autojen kotiintoimitusta ja WhatsAppin välityksellä tehtäviä autoesittelyjä. Tämä resepti on toiminut ja siihen panostamme voimakkaasti myös jatkossa, Poukkula jatkaa.

Suomen Autokauppa Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli noin 262 miljoonaa euroa. Kasvua edellisvuodeen tuli yli sata miljoonaa. Tänä vuonna liikevaihto nousee reilusti yli 300 miljoonan euron.

Lue lisää työpaikoista ja hae.