Uutiset – 19.01.2023

Sakan padel-mestaruudesta kisattiin ensimmäistä kertaa

Sakan padel-mestaruudesta kisattiin ensimmäistä kertaa

Ensimmäinen Saka Open padelturnaus pidettiin Vantaan Martinlaakson Open Padelissa lauantaina 14.1.2023. Turnaukseen osallistui 24 paria, eli 48 sakalaista ympäri Suomen. Pohjoisimmat osallistujat saapuivat Oulusta saakka kisailemaan Sakan henkilökunnan padel-mestaruudesta. Saka Openista on kisan järjestäneen Hyvinkään myyntipäällikkö Tuomas Rahkolan mukaan tulossa toistuva tapahtuma.

“Tunnelma Martinlaaksossa oli erinomainen. Finaalin ajaksi muiden pelikenttien valot sammutettiin ja noin satapäinen yleisö seurasi tiiviisti lopputaistelua. Palaute tapahtumasta oli positiivista ja tunnelma oli sen verran mieleenpainuva kaikilla, että aiomme järjestää Saka Openin kahdesti vuodessa. Kesällä pelataan ulkokentillä ja talvella sisällä hallissa. Toiveissa on, että tästä muodostuu uusi perinne Sakalle. Oma tappio jäi hieman kaivelemaan, joten täytyy luoda mahdollisuus revanssille!”, Rahkola kertoo.

Turnaus alkoi iltapäivällä kolmen aikaan ja finaalipelit venyivät melkein yöhön saakka, sillä voittaja ratkesi illalla yhdentoista aikaan. Etämyyntipiste Saka Expressin myyntipäällikkö Juho Myllykoski ja tukkuostaja Antti-Jussi Poukkula veivät tasaväkisessä taistossa lopulta voiton.

“Voitto maistuu aina hyvälle, varsinkin tiukan finaalipelin jälkeen. Hiki tuli, mutta onneksi kentältä pääsi suoraan saunaan rentoutumaan!”, kommentoi myyntipäällikkö Juho Myllykoski.

“Finaali oli todella tiukka, joten voitto maistuu erityisen hyvältä! Martinlaaksossa puitteet olivat huiput ja sauna Sakan tiimin kanssa pelin jälkeen kruunasi päivän. Kiitos paikallaolijoille ja Open Padelille!”, fiilistelee tukkuostaja Antti-Jussi Poukkula.

Teimme päivän tunnelmista ja pelisessioista videokoosteen, jonka voit katsoa alta!