Asiakastuki – 23.11.2022

Myy autosi meille – teet elämäsi helpoimmat kaupat

Myy autosi meille – teet elämäsi helpoimmat kaupat

Auton omistamiselle ja ylläpidolle ei välttämättä ole enää tarvetta, jos elämäntilanne muuttuu tai kakkosauto jää ylimääräiseksi. Auton myynti on tällöin ajankohtaista ja helpoiten tarpeettoman auton saa kaupaksi, kun sen myy suoraan Sakalle. Auton myyminen meille on nimittäin yhtä helppoa, kuin meiltä ostaminen.

Aja lähimpään liikkeeseen tai lähetä tiedot myyntilomakkeella

Auton arvon voi selvittää helposti ajamalla lähimpään Sakan liikkeeseen ja kysymällä tarjousta. Vielä kätevämpi tapa on suunnata verkkosivuillemme ja lähettää auton tiedot lomakkeella ostotiimillemme, joka ottaa sinuun yhteyttä. Lomakkeen kautta lähestyessä sinun ei tarvitse edes ottaa autostasi kuvia, vaan meille riittää auton kunnon kuvailu. Yleensä ostajamme kykenee lähettämään suoraan tarjouksen autostasi kuvailun perusteella. Keskustelemme kuitenkin mielellämme lisää autostasi, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman tarkan hinta-arvion. 

Jos kuitenkin haluat ajaa myymälään arviota varten, tee autollesi pikafiksi, jotta sen todellinen luonne ja kunto tulee mahdollisen lian alta esiin. Komeakin auto on nopeasti nuhjuisen näköinen, jos se ei ole nähnyt painepesuria hetkeen tai sisällä penkkien välistä löytyy viime kesäisiä leivänmurusia. Käy kurkkaamassa nopeat autonpesuvinkit keväällä julkaistusta jutustamme

Myydessä voi kuitenkin herätä halu vaihtaa…

Myydessäsi autoa meille voit missä tahansa välissä muuttaa prosessin sellaiseksi, että autosi otetaankin vastaan vaihdossa toiseen autoon. Yli 3 000 auton valikoimastamme löytyy varmasti sinua kiinnostava auto, joten käy ihmeessä tutustumassa valikoimaamme myynnin yhteydessä!