BMW  5-sarja -  Vaihtoautot

Löytyy 90 autoa

  • Auto jopa ilman käsirahaa!
  • Auto jopa ilman käsirahaa!

BMW 5-sarjan vaihtoautot

BMW:n 5-sarja esiteltiin jo vuonna 1972. Ensimmäistä sukupolvea oli saatavilla vain bensiinimoottoreilla, kunnes dieselvaihtoehdot tulivat toisen sukupolven 5-sarjalaisen myötä tarjolle vuonna 1983. Ylemmän keskiluokan autona 5-sarjalainen yhdistää käytännöllisyyttä ja arjen luksusta. 

BMW:n 5-sarjalaiset ovat nauttineet suosiota “ajajan autona”, verrattuna pehmeämpikyytiseen Mercedes-Benzin E-sarjalaiseen tai Audin A6:seen. Pitkittäin eteen sijoitettu moottori yhdistettynä takavetoon onkin verraton yhdistelmä mutkateille. Suomalaisten suosima farmarimalli esiteltiin ensimmäisen kerran kolmannen sukupolven myötä vuonna 1990. Kolmas sukupolvi toi mukanaan myös nelivetovaihtoehdon.

Moottoripuolella suosittuja ovat tehokkaat, mutta pihit dieselit, kuten BMW 520d tai kuusisylinterinen BMW 530d. Uusimman, vuonna 2017 markkinoille tulleen seitsemännen sukupolven 5-sarjalaisen mukana saapuivat ladattavat hybridit bensiinimoottorilla varustettuna. Ne tunnistaa pikku e:stä mallimerkinnän jälkeen, esimerkkinä BMW 530e. Räjähtävää tehoa kaipaaville toisesta sukupolvesta alkaen on ollut tarjolla M5-mallit.