Tiedotteet – 20.09.2022

Meillä teet elämäsi parhaan valinnan – tutkitusti.

Meillä teet elämäsi parhaan valinnan – tutkitusti.

Saka on valittu koko Suomen parhaaksi käytettyjen autojen jälleenmyyjäketjuksi Auto Bildin teettämässä suuressa Palvelu 1 -ostotutkimuksessa. Tulos oli 84 pistettä, jolla saatiin toiseksi tulleeseen liikkeeseen kuuden pisteen ero. 

"Arvelimme kyllä, että parannamme viime vuodesta, mutta tutkimuksen voittoa emme osanneet odottaa. Olemme kehittäneet asiakaskokemusta vuoden aikana määrätietoisesti ja on hienoa nähdä, että se kantaa hedelmää! Tunnuslauseemme Elämäsi parhaita valintoja on nyt siis tutkitusti totta!", riemuitsee toimitusjohtaja Eero Poukkula.

Saka erottui selkeästi edukseen mm. sähköisen asioinnin sekä liikkeessä annetun palvelun puolesta. Erityisesti asiakkaan vastaanottaminen, talousasioiden kartoittaminen, sekä auton myyntiin ja koeajoon liittyvät tekijät saivat kiitettävää palautetta. Tarjouksen tekeminen ja kaupan päättäminen keräsivät myös kehuja ja paranivat merkittävästi viime vuoden tuloksesta.

Paras käytettyjen autojen jälleenmyyjäketju

“Käytettyjen autojen myynnissä Sakan tulos oli tänä vuonna aivan omaa luokkaansa. Tulos oli keskivertoa parempi kaikilla palvelun osa-alueilla, ja Sakan saama tulos oli kautta aikojen paras käytettyjen autojen myynnin osalta”, todetaan Auto Bildin valtakunnallisen Palvelu 1 -ostotutkimuksen koonnissa.

Paras valinta myös työntekijöille.

Palvelu 1 -ostotutkimuksen käytettyjen autojen sarjan voiton lisäksi Saka on paras valinta myös työntekijöille, sillä saimme Great Place to Work -sertifikaatin tammikuussa ja sijoituimme myös suurten organisaatioiden sarjassa kahdeksanneksi. Sijoitus oli upea, sillä osallistuimme kilpailuun ensimmäistä kertaa.

Yli 3 000 auton valikoimaamme voit tutustua netissä osoitteessa saka.fi ja avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta tyopaikat.saka.fi. Tervetuloa tekemään elämäsi parhaita valintoja!