AUDI YRITYKSENÄ

Audi on saksalainen vuonna 1909 perustettu automerkki, joka kuuluu nykyään Volkswagen-konserniin. Ikoninen nelirinkulainen logo sai alkunsa, kun neljä saksalaista autoyhtiötä Audi, DKW, Horch ja Wanderer, yhdistyivät vuonna 1932 ja nimeksi tuli Auto Union AG, joka sittemmin vaihtui pelkäksi Audiksi 1960- ja 1970-luvun taitteessa.

Audi tarjoaa laajan automalliston lähestulkoon kaikissa kokoluokissa ja autotarpeissa. Etsitpä sitten suorituskykyistä katumaasturia, pientä kaupunkiautoa tai sporttista pikakiituria – Audilta löytyy sinulle varmasti sopiva automalli.

Audin sedanit, farmarit, coupet ja hatchbackit tunnistaa pääasiassa A-etuliitteestä. Esimerkkinä vaikkapa sedanina ja farmarina saatavilla oleva Audi A6. Coupena valittavana on esimerkiksi Audi A5, mutta pienempiin sporttiautoihin mennessä coupe-malleja on pikkusportti Audi TT ja V8- tai V10-moottorilla varustettu Audi R8.

Crossoverit, sekä suuremmat katumaasturit kuuluvat Audin Q-sarjaan, esimerkiksi suosittu malli Audi Q5 ja sähköautomalliston tunnistaa e-tron -mallimerkinnästä. Audin mallit on nimetty loogisesti numeroin – mitä suurempi numero etuliitteen takana on, sitä suuremmasta autosta on kyse. Tulevaisuudessa julkaistavissa uusissa malleissa parittomat luvut viestivät auton olevan polttomoottorilla varustettu ja parilliset numerot kertovat auton olevan täyssähköinen.

Audi on erinomainen valinta, kun haluat varmakulkuisen ja luotettavan premium-luokan auton, josta löytyy myös halutessasi runsaasti suorituskykyä. Tutustu laajaan Audien valikoimaamme!

Audi A-sarja

Audin Q-sarja

S-Audit

RS-Audit

Muut Audin mallit