Vaihtoautot – 25.02.2021

Hybridiauto käytettynä: Nämä ovat suosituimmat mallit

Hybridiauto käytettynä: Nämä ovat suosituimmat mallit

Hybridiautojen kysyntä kasvaa koko ajan voimakkaasti Suomessa. Sakallakin käytettyjen hybridiautojen myynti kaksinkertaistui vuonna 2020 edellisvuoteen verrattuna.

Sakan asiakkaiden keskuudessa suosituimpia hybridiautoja ovat ladattavat plug-in hybridivaihtoautot, joita voi ladata sähköauton tapaan ulkoisella latauslaitteella tai pistorasiasta.

Kysytyimmät ladattavat hybridiautot on varustettu bensa- ja sähkömoottorilla. Suosituimpia malleja tässä kategoriassa ovat ladattava Volkswagen Passat sekä Mitsubishi Outlander PHEV -maastoauto. Myös ladattavat hybridi-BMW:t ja Mercedes-Benzin plug-in hybridimallit kiinnostavat suomalaisia.

Jonkin verran ostetaan myös diesel- ja sähkömoottorilla eteneviä plug-in hybridiautoja, joista suosituin malli on Volvo V60.

Sähkö- ja bensamoottoreita voimanlähteenään käyttäviä ns. itselataavia hybridiautoja ostetaan myös paljon käytettynä. Nämä autot ottavat talteen energiaa ja lataavat sähkömoottorin akkuja ajon aikana.

Itselataavista hybridivaihtoautoista Sakan suositumpia ovat tämän kategorian uranuurtajan Toyotan mallit sekä mm. käytetyt Lexus-hybridit ja Hondan hybridimallit.

Sakan laajaan käytettyjen hybridiautojen valikoimaan kuuluu tälläkin hetkellä 400–500 laadukasta vaihtoautoa. Löydä sinulle sopivin hybridivaihtoehto!

    Hakuehdoillasi ei löytynyt tällä hetkellä yhtään ajoneuvoa.