Mitä auton varaaminen tarkoittaa?

Auton varaaminen on paras tapa varmistaa, että saat varmasti tehtyä elämäsi parhaan valinnan. Kun löydät sinulle sopivan auton ja haluat olla varma siitä, että kukaan muu ei ehdi ostaa sitä, voit varata auton maksamalla varausmaksun. Varauksen jälkeen auto poistuu näkyviltä nettisivuiltamme ja se on varattu vain sinua varten. 

Mitä varauksen jälkeen tapahtuu?

Varauksen jälkeen myyjämme ottaa sinuun yhteyttä ja käy läpi auton kanssasi alustavasti etänä. Myyjän kanssa sovitaan alustavasti tarjous, katsotaan mahdollisen vaihtoauton arvo ja haetaan tarvittaessa rahoitus jo ennakkoon, jotta voit keskittyä seuraavassa vaiheessa pelkästään auton koeajoon ja tunnusteluun.

Keskustelun jälkeen auto tuodaan joko sinua lähimpänä olevalle toimipisteelle tai jopa kotiovellesi mahdollisuuksien mukaan. Saat koeajaa ja käydä auton läpi rauhassa ennen päätöksentekoa, jotta voit olla varma valinnastasi.

Mitä varausmaksulle käy, jos haluan ostaa auton?

Mikäli auto on kaikkea mitä unelmoitkin ja päädyt ostamaan sen, varausmaksu vähennetään auton ostohinnasta, eli se sisällytetään loppusummaan. 

Jos valinta ei ollutkaan paras mahdollinen, varausmaksu palautetaan sinulle muutaman pankkipäivän kuluessa. 

Auton varaamalla ei siis menetä mitään?

Näin on. Saat varausmaksun summan kummassakin tapauksessa takaisin, eli auton varaaminen on kannattavaa, jos satut löytämään valikoimastamme sellaisen auton, josta olet haaveillut ja minkä haluat ostaa. 

Suuntaa siis autovalikoimamme pariin ja varaa unelmiesi auto itsellesi!