Porsche -  Vaihtoautot

Löytyy 15 autoa

Porsche-vaihtoautot

Porsche on ikoninen saksalainen autovalmistaja. Ferdinand Porschen vuonna 1931 perustama yritys tunnetaan parhaiten Porsche 911 -urheiluautostaan, jonka muotoilu mukailee edelleen vuonna 1964 julkaistua ensimmäistä malliversiota. Porschen mallistoon kuuluu nykyään myös käytännöllisiä maastureita ja linjakkaita farmarimaisia vaihtoehtoja.

Maasturimallisto koostuu kahdesta eri kokoluokan vaihtoehdosta. Macan on pienempi, crossover-tyylinen maasturi ja vuonna 2002 esitelty Cayenne on täysverinen, suuri maasturi. Cayennen moottorivalikoima on runsas, aina dieseleistä tehokkaisiin bensamoottoreihin, joita saa myös plug-in hybrideinä.

Coupemaista sedania tai farmarityylistä autoa etsivä kääntynee Porsche Panameran puoleen, jota saa myös Cayennen tavoin käytännöllisenä plug-in hybridinä. Farmarimallinen Panamera ei ole perinteinen, laatikkomainen farkku, vaan todella linjakas, huomaamattoman tilava vaihtoehto.

Kaksipaikkaisten sporttiautojen valikoimasta löytyy mm. jo mainittu 911, Boxter ja Porsche Cayman. Porsche esitteli myös ensimmäisen täyssähköautonsa, Porsche Taycanin, joka on ollut tuotannossa vuodesta 2019. Taycan on sisarmalli Audin sähkö-sedanin, Audi e-tron GT:n kanssa.

Porsche on erinomainen valinta henkilölle, joka haluaa erottautua ja näyttäytyä liikenteessä. Se on arvokkuutta ja sporttisuutta uhkuva merkki, joka nostattaa taatusti hymyn huulille joka kerta kun autolla lähtee ajelulle. Tutustu valikoimaamme ja löydä sinulle sopiva Porsche!