BMW -  Vaihtoautot

Löytyy 539 autoa

  • Auto jopa ilman käsirahaa!
  • Auto jopa ilman käsirahaa!

BMW-vaihtoautot

BMW on Saksan Baijerista tuleva automerkki ja perinteisesti toisen saksalaismerkin Mercedes-Benzin kovin kilpailija. Se perustettiin jo vuonna 1916 lentokoneiden osien valmistusta varten  ja uudelleennimettiin BMW:ksi vuonna 1922.

Bemareihin liitetään perinteisesti ominaisuuksia, kuten urheilullisuus ja dynaamisuus. BMW:n myydyin automalli on keskikokoinen 3-sarja, jota pidetään usein luokkansa mittapuuna. 3-sarjalainen on saanut tuekseen linjakkaamman ja coupemaisemman mallisarjan 4-sarjalaisten muodossa. 

BMW on yksi harvoista jäljellä olevista automerkeistä, joka valmistaa lähes ainoastaan takavetoisia automalleja. Toki nelivetoisia Bemareita on myös saatavilla. Isot BMW X-sarjan autot sekä tiety 3- ja 5-sarjalaiset ovat nelivetoisia. Neliveto-BMW:t tunnistaa merkinnästä xDrive.

BMW:n mallimerkinnät noudattavat varsin loogista kaavaa – mitä isompi numero, sitä suurempi autokin on. BMW 1-sarjan vaihtoauto sopii ketterään kaupunkiajoon, keskikokoinen 3-sarjan BMW toimii moneen makuun ja tarpeeseen. Käytetty 5-sarjan BMW sopii tehoa ja tilaa tarvitsevalle. Esimerkiksi BMW 520 -farmari on hyvin suosittu vaihtoauto. X-sarjan autot, kuten vähän ajettu BMW X5 sopii urheilullista crossover-citymaasturia etsivälle. Yksilöllisyyttä ja ärhäkkää suorituskykyä tarjoaa BMW Z-sarja. Edustusautoluokan lipuvaa luksuslaivaa etsivän luonnollinen vaihtoehto on BMW:n 7-sarjalaiset.

BMW oli yksi ensimmäisiä eurooppalaisia autonvalmistajia, jotka toivat sähköautoja markkinoille. BMW:n sähkömalliston erottaa i-kirjaimesta mallimerkinnässä. BMW i3 on pieni, kaupunkiin suunniteltu kulkupeli, jonka saa valittua generaattorimallisena, jolloin autossa on polttomoottori tuottamassa virtaa akustolle. BMW iX on suuri, luksusluokan maasturi ja BMW i4 sporttisuutta etsivän kuljettajan valinta. Mallistosta poiketen BMW i8 on ladattava hybridi, joka suunniteltiin uniikiksi urheiluautoksi, jolla erottuu varmasti massasta.